Στο Ιπποκράτειο μεταφέρεται ο πολυτραυματίας από την έκρηξη φιάλης οξυγόνου στην Κοζάνη
Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρεται ο ένας εκ των δύο τραυματιών από την έκρηξη φιάλης οξυγόνου που σημειώθηκε σε μάντρα σκαπτικών μηχανημάτων, στο Τσοτύλι Κοζάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του από τους γιατρούς στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Κοζάνης, ο πολυτραυματίας, διασωληνωμένος, μεταφέρεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιππόκρατειο, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Από τις έρευνες που διεξάγει η αστυνομία στον τόπο του ατυχήματος διαπιστώνεται ότι οι φιάλες οξυγόνου είναι άθικτες και διερευνάται το ενδεχόμενο να υπήρξε διαρροή αερίου από το ειδικό λάστιχο της οξυγονοκόλλησης, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δύο τραυματίες από έκρηξη φιάλης οξυγόνου στην Κοζάνη – Ακρωτηριάστηκε ο ένας
Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αποστολή του πρώτου Έλληνα αστροναύτη στο Διάστημα - «Ξεχωριστή στιγμή»
19:28
ΕΟΘΑ: Συνεχίζονται οι ελλείψεις αίματος- Έκκληση για άμεση εθελοντική αιμοδοσία
19:24
Φωτιά στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης: Σηκώθηκαν δύο εναέρια μέσα
19:21
Οι πέτρες των 25 τόνων που μετέφεραν οι προϊστορικοί Βρετανοί για ένα μυστηριώδες μνημείο
19:15