Στο Ιπποκράτειο μεταφέρεται ο πολυτραυματίας από την έκρηξη φιάλης οξυγόνου στην Κοζάνη
Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρεται ο ένας εκ των δύο τραυματιών από την έκρηξη φιάλης οξυγόνου που σημειώθηκε σε μάντρα σκαπτικών μηχανημάτων, στο Τσοτύλι Κοζάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του από τους γιατρούς στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Κοζάνης, ο πολυτραυματίας, διασωληνωμένος, μεταφέρεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιππόκρατειο, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Από τις έρευνες που διεξάγει η αστυνομία στον τόπο του ατυχήματος διαπιστώνεται ότι οι φιάλες οξυγόνου είναι άθικτες και διερευνάται το ενδεχόμενο να υπήρξε διαρροή αερίου από το ειδικό λάστιχο της οξυγονοκόλλησης, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Δύο τραυματίες από έκρηξη φιάλης οξυγόνου στην Κοζάνη – Ακρωτηριάστηκε ο ένας
ΕΛΛΑΔΑ
Συγκλονίζει η τελευταία συνομιλία της Ελληνίδας αεροσυνοδού πριν τη μοιραία πτήση στην Τουρκία (vid)
23:18
ΕΛΛΑΔΑ
Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα: Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (pics)
23:08
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ CNNi: Η σκιά της Ρωσίας απλώνεται πάνω από την Ευρώπη - Ο κίνδυνος πολέμου είναι και πάλι υπαρκτός
23:07
ΕΛΛΑΔΑ
Hellenic Train: Καθυστέρηση άνω των δύο ωρών στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στη σήραγγα Όθρυος
22:51
ΕΛΛΑΔΑ