Στο Ιπποκράτειο μεταφέρεται ο πολυτραυματίας από την έκρηξη φιάλης οξυγόνου στην Κοζάνη
Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μεταφέρεται ο ένας εκ των δύο τραυματιών από την έκρηξη φιάλης οξυγόνου που σημειώθηκε σε μάντρα σκαπτικών μηχανημάτων, στο Τσοτύλι Κοζάνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του από τους γιατρούς στο ΤΕΠ του νοσοκομείου Κοζάνης, ο πολυτραυματίας, διασωληνωμένος, μεταφέρεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιππόκρατειο, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Από τις έρευνες που διεξάγει η αστυνομία στον τόπο του ατυχήματος διαπιστώνεται ότι οι φιάλες οξυγόνου είναι άθικτες και διερευνάται το ενδεχόμενο να υπήρξε διαρροή αερίου από το ειδικό λάστιχο της οξυγονοκόλλησης, με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Δύο τραυματίες από έκρηξη φιάλης οξυγόνου στην Κοζάνη – Ακρωτηριάστηκε ο ένας
ΧΡΗΜΑ
Tριπλή πληρωμή για συνταξιούχους: Πότε καταβάλλονται η ενίσχυση των 400 ευρώ και οι συντάξεις
03:00
ΧΡΗΜΑ
Εθνικός «Κουμπαράς»: Πώς θα λειτουργεία - Τι ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
02:00
ΧΡΗΜΑ
Στον «αέρα» η ρύθμιση που απαγόρευε τα μετρητά στις παραδόσεις courier - Τι αλλάζει στις πληρωμές
01:00
ΧΡΗΜΑ
Προσλήψεις: Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες από 1η Νοεμβρίου
00:30
ΣΠΟΡ