Έκαναν παράνομα θαλάσσιο σκι στη... λίμνη Υλίκη και ουδείς τους παρεμπόδισε
Φωτογραφία αρχείου
UNSPLASHΤι και αν απαγορεύεται από το νόμο, άγνωστοι αποφάσισαν να κάνουν σκι στη λίμνη Υλίκη στη Βοιωτία επιδεικνύοντας τις ικανότητές τους στα... θαλάσσια σπορ. Οι συγκεκριμένοι παρέκαμψαν τη σχετική νομοθεσία και αποφάσισαν να κάνουν σκι δεμένοι σε ταχύπλοο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε κάποια επέμβαση από τις τοπικές Αρχές.
Σημειώνεται ότι η Λίμνη Υλίκη δεν ανήκει στην ΕΥΔΑΠ, αλλά σε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, γνωστό ως «πάγια της ΕΥΔΑΠ», που έχει θεσμοθετηθεί πριν από το 2000.
Το συγκεκριμένο σημείο δεν τελεί υπό άμεση επίβλεψη, ενώ παρόμοιο περιστατικό είχε καταγραφεί και παλαιότερα, χωρίς οι υπεύθυνοι να αντιμετωπίσουν συνέπειες.
Μάλιστα οι επιτήδειοι εμφανίζονται σε σχετικό βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας να κάνουν διάφορα ακροβατικά, απολαμβάνοντας τη δραστηριότητά τους.
Η κιθάρα «Black Strat» πρώην μέλους των Pink Floyd η πιο ακριβή που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία
14:18
Οι πολίτες να διεκδικούν τα δικαιώματα τους: Το μήνυμα φορέων για την παγκόσμια ημέρα καταναλωτή
14:07
«Project Hail Mary»: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε ένα ευφυές και απολαυστικό sci-fi έπος
13:57
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στην Ανακρίτρια ο 19χρονος φίλος του θύματος που αναζητούνταν (vid)
13:48