Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ στην Καρδία
Στους δρόμους βγήκαν οι αγρότες της Θεσσαλονίκης οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί στο ύψος της Καρδίας και δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Σύμφωνα με το GRtimes, αγρότες από την Ανατολική πλευρά του νομού συγκεντρώθηκαν με τα τρακτέρ τους επί της Θεσσαλονίκης-Μουδανίων στο ύψος της Καρδίας ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τον ΑΤΑΚ (Αριθμός Ταυτότητας Ακινήτου). Διαφορετικά, όπως τονίζουν είναι αποφασισμένοι να κλείσουν το δρόμο.
Στο σημείο του κόμβου της Καρδίας έχουν συγκεντρωθεί την τελευταία ώρα αγρότες από την Επανομή, τον Τρίλοφο, και τη Θέρμη.
Σήμερα το απόγευμα το υπουργείο αναμένεται να δώσει επίσημη απάντηση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσουκαλάς για ανάρτηση Μητσοτάκη: Εμφανίζεται ως μεταρρυθμιστής, ενώ είναι ο πιο αντιθεσμικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης
11:30
ΚΟΣΜΟΣ
Με βροχές στα δυτικά και ανατολικό Αιγαίο ξεκινά η εβδομάδα - «Βουτιά» του υδραργύρου σε όλη τη χώρα
11:23
ΕΛΛΑΔΑ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ CNN GREECE : «Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι»: Έφηβοι και γονείς μιλούν για την απαγόρευση στα Social Media
11:15
ΚΟΣΜΟΣ
Κυρώσεις σε ξένους προμηθευτές εξαρτημάτων για ρωσικούς πυραύλους επιβάλλει η Ουκρανία
11:15
ΚΟΣΜΟΣ