Συνελήφθη 40χρονος για ληστείες και διαρρήξεις σε καταστήματα του Πειραιά
Σύλληψη
ΑΠΕ - ΜΠΕΣτα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται 40χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για σειρά ληστειών και διαρρήξεων σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Η δράση του εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δημοτικού Θεάτρου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, ληστεία κατ' εξακολούθηση, παράβαση του νόμου περί όπλων και απείθεια.
Ο 40χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της 12ης Σεπτεμβρίου στο Ζεφύρι από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, αφού νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε ληστέψει, με την απειλή μαχαιριού, υπάλληλο καταστήματος στον Πειραιά αφαιρώντας χρηματικό ποσό. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το δίκυκλο που οδηγούσε είχε δηλωθεί κλεμμένο στις 3 Σεπτεμβρίου στο Κερατσίνι.
Η προανακριτική έρευνα έδειξε ότι τους τελευταίους δύο μήνες ο κατηγορούμενος είχε διαπράξει τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών σε καταστήματα, αποσπώντας χρήματα και αντικείμενα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ρουχισμός που χρησιμοποιούσε κατά τη διάπραξη των αδικημάτων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη 32χρονος για ληστείες καταστημάτων σε Καμίνια, Κορυδαλλό και Νίκαια
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες και κλοπές σε Αργολίδα και Αττική
Οι ταινίες της εβδομάδας: Από τη «Νύφη» της Τζίλενχαλ σε βραβευμένο σινεμά και anime φαντασίας
07:36
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι μια πρώτη πτήση τσάρτερ αναχώρησε από την Μέση Ανατολή
07:36
Τράπεζα Κύπρου: Payout ratio έως 100% και επιλεκτικές εξαγορές στην τριετία
07:33
Ο πρωθυπουργός Κάρνι δεν αποκλείει συμμετοχή του στρατού του Καναδά στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
07:25