Πάνος Ρούτσι: «Συνεχίζω τον αγώνα μου, δεν σταματάω» - Παρά την έγκριση αιτήματος εκταφής
Ο Πάνος Ρούτσι κρατώντας τη φανέλα με τη φωτογραφία του αδικοχαμένου γιου του
CNN Greece / Νίκος ΡαζήςΤην πρόθεσή του να συνεχίσει την απεργία πείνας έκανε γνωστή ο Πάνος Ρούτσι μετά την απόφαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας να εγκρίνει το αίτημα του για την άδεια εκταφής του γιου του που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.
«Συνεχίζω τον αγώνα μου, δεν σταματάω. Όπως έχω πει από την πρώτη στιγμή, την πρώτη μέρα, μέχρι τέλους. Γιατί αυτά τα αγγελούδια που είναι εκεί πάνω θέλουν δικαίωση. Και δεν θα το αφήσω έτσι. Μέχρι να γίνουν όλα όπως πρέπει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούτσι.
Νωρίτερα σήμερα, η εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας έδωσε το «πράσινο φως» για την εκταφή του γιου του απεργού πεινάς Πάνου Ρούτσι.
Με παραγγελία της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας Αικατερίνης Παπαϊωάννου προς το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να γίνει η εκταφή.
Ο Φοίβος Δεληβοριάς με τον Πάνο Ρούτσι έξω από τη Βουλή την Παρασκευή 26/9/2025
Πηγή: Νίκος Ραζής / CNN Greece
Ο Πάνος Ρούτσι κατά την 12η ημέρα απεργίας πείνας στην πλατεία Συντάγματος στις 26 Σεπτεμβρίου, 2025
Πηγή: Νίκος Ραζής / CNN Greece
Ο Πάνος Ρούτσι σε συζήτηση με καλλιτέχνες έξω από τη Βουλή
Πηγή: Νίκος Ραζής / CNN GreeceΗ εισαγγελική παραγγελία ικανοποιεί τα αιτήματα εκταφής του Πάνου Ρούτσι, ενώ στην συνέχεια θα εξεταστούν και τα αιτήματα εκταφής των άλλων συγγενών των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παραγγελία για εκταφή γίνεται αποκλειστικά για την ταυτοποίηση μέσω DNA της σορού του γιου του τραγικού πατέρα Πάνου Ρούτσι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τέμπη: «Πράσινο φως» από την Εισαγγελία για την εκταφή του γιού του Πάνου Ρούτσι
«Παράθυρο» για εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι - Η «αίσθηση» Φλωρίδη και τα πυρά της αντιπολίτευσης
Η συμπαράσταση Δεληβοριά και Μποφίλιου στον Πάνο Ρούτσι έξω από τη Βουλή
Πάτρα: Ελεύθεροι οι ανήλικοι που χτύπησαν 12χρονο - Κατασχέθηκε το κινητό με το βίντεο
15:25
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια
15:21
Τετ α τετ Μητσοτάκη με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων - Τι συζητήθηκε
15:17
Τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού, ισότιμα στην αγορά εργασίας του τουρισμού
15:10