Άδειαζαν ολόκληρα φορτηγά με μπάζα και απόβλητα στο Αγκίστρι - Πέντε συλλήψεις
Τα μπάζα που εντοπίστηκαν στο Αγκίστρι
ΕΛΑΣΣτη σύλληψη πέντε ατόμων που πετούσαν μπάζα και απόβλητα τα οποία κατέληγαν στη θάλασσα προχώρησαν οι Αρχές την Παρασκευή (26/9) στο Αγκίστρι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., δύο από αυτούς εντοπίστηκαν να αδειάζουν φορτηγά με υγρά απόβλητα σε πλαγιά δασικής περιοχής, ενώ ένας ακόμη κατελήφθη να απορρίπτει μπάζα από εκσκαφές και κατεδαφίσεις σε απότομη πλαγιά.
Στο σημείο κλήθηκε και κλιμάκιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για αυτοψία και περιβαλλοντικό έλεγχο. Οι έλεγχοι αποκάλυψαν σοβαρές παραβάσεις, με αποτέλεσμα, εκτός από τις συλλήψεις των οδηγών και δύο υπαλλήλων συνεργαζόμενου εργολάβου, να βεβαιωθούν 15 πρόστιμα.

Τα απόβλητα που βρέθηκαν στο Αγκίστρι
ΕΛ.ΑΣ.Παράλληλα, οι αρχές προχώρησαν σε κατασχέσεις: τριών οχημάτων, ισάριθμων πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας καθώς και ενός φύλλου ταχογράφου. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Αλάσκα - Eίχε επίκεντρο την περιοχή Γιάκουτατ
10:10
Nature: Τα επιστημονικά γεγονότα που αναμένουμε το 2026 - Από τη Σελήνη στον πυθμένα των ωκεανών
10:00
Εκτροπή οχήματος στον Κηφισό με δύο τραυματίες - Μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο
10:00
Πιερρακάκης: Χρονιά ευκαριών το 2026 με ανάπτυξη, επενδύσεις και τους πολίτες στο επίκεντρο
09:50