Εμπρηστική επίθεση σε καφετέρια στην Καλλιθέα - Μεγάλες υλικές ζημιές
Άνδρες της Πυροσβεστικής
INTIME NEWSΕμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε καφετέρια στην Καλλιθέα λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Η καφετέρια βρίσκεται επί της λεωφόρου Θησέως και σύμφωνα με την ΕΡΤ στο σημείο εντοπίστηκαν υπολείμματα από γκαζάκια με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Άμεση Δράση, η κρατική ασφάλεια, καθώς και κλιμάκιο του ΤΕΕΜ.
Για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να κατορθώνουν μετά από λίγη ώρα να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Από την έκρηξη, σημειώθηκαν υλικές ζημιές σε τραπεζοκαθίσματα, αλλά και στην είσοδο της επιχείρησης.
Πραγματοποιείται προανάκριση από τα στελέχη της ασφάλειας προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της εμπρηστικής αυτής επίθεσης.
Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι σήμερα η προκαταβολή σε πάνω από 1 εκατ. νοικοκυριά
05:00
Πόσο θα πληρώσουν φέτος οι καταναλωτές για το χριστουγεννιατικο τραπέζι
04:00
Ποιοι άνεργοι 18-29 ετών μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ
03:00
Επίδομα παιδιού: Ξεκίνησε η καταβολή της 6ης δόσης - Ποιοι το δικαιούνται αναδρομικά
02:00