Τροχαίο στη Σκόπελο: Νεκρός 20χρονος που εργαζόταν στο νησί
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΤροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με έναν 20χρονο να χάνει τη ζωή του στη Σκόπελο.
Σύμφωνα με το sporadesnews.gr, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο ύψους του Σταφύλου όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του σε στροφή.
Αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένας 20χρονος που καθόταν στο πίσω κάθισμα και κατά πληροφορίες εργαζόταν στο νησί για τη θερινή περίοδο.
Τραυματισμένοι οι δύο επιβάτες
Οι άλλοι δύο επιβάτες, ο οδηγός και ο συνοδηγός - και οι δύο με καταγωγή από τη Σκόπελο - τραυματίστηκαν και αναμένεται να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Βόλου για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.
Τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα διερευνά το αστυνομικό τμήμα Σκοπέλου
Περισσότεροι από 1700 Αφρικανοί πολεμούν για την Ρωσία στα μέτωπα της Ουκρανίας
23:59
ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 27 Φεβρουαρίου και 24ωρη απεργία στις 28 Φεβρουαρίου
23:49
Παραιτήθηκαν ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Συνήγορος του Πολίτη στη Βενεζουέλα
23:44
Γαλλία: Η ηθοποιός Ιζαμπέλ Ατζανί δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για φοροδιαφυγή
23:40