Πεζοπόρος τραυματίστηκε στο Φαράγγι της Σαρακίνας στην Ιεράπετρα
Φαράγγι
INTIME NEWSΣυναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης 30/9 στις αρχές της Ιεράπετρας, όταν 59χρονος άνδρας έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος στο φαράγγι της Σαρακίνας, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Neakriti.gr, στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με φορείο έως την είσοδο του φαραγγιού και στη συνέχεια τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.
Ο 59χρονος οδηγήθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, η κατάστασή του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και θεωρείται πολύ πιθανή η διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου για πιο εξειδικευμένη νοσηλεία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η πτώση ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιχείρηση διάσωσης 80χρονου τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης στην Κρήτη
Πεζοπόρος τραυματίστηκε στο Φαράγγι της Ίμπρου στα Σφακιά
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
00:30
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση Τραμπ για να... τσακίσει το Ιράν - Το «όχι» και οι όροι της Τεχεράνης
23:56