Κίνηση: Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων σε Κηφισό, Κηφισίας και Μεσογείων - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
Με μποτιλιάρισμα πολλών χιλιομέτρων σε πάρα πολλά σημεία του λεκανοπεδίου ξεκινάει για τους οδηγούς η Πέμπτη 02/10 με την κίνηση να αυξάνεται σταδιακά όσο περνάει η ώρα.
Με αρκετή υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι θα κινούνται στον Κηφισό καθώς η κυκλοφορία από νωρίς είναι ιδιαίτερα αυξημένη.
Όπως σημειώνεται από τον χάρτη της Τροχαίας, οι εντονότερες καθυστερήσεις σημειώνονται κυρίως στο ρεύμα ανόδου από το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας έως και τη λεωφόρο Αθηνών (Αιγάλεω) όπως επίσης και στο ύψος της Λυκόβρυσης.

Παράλληλα, νωρίς το πρωί στην οδό Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Κηφισό, προκλήθηκε σύγκρουση ανάμεσα σε μοτοσυκλέτα και ένα ηλεκτρικό πατίνι.
Η μοτοσυκλέτα εγκατέλειψε το σημείο με την ΕΛΑΣ να αναζητά τον αναβάτη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του πατινιού έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Την ίδια εικόνα παρουσιάζει και η λεωφόρος Αθηνών, όπου η δυσχέρεια ξεκινάει από το Χαϊδάρι και εκτείνεται έως τον Σκαραμαγκά και στα δυο ρεύματα.
Στο λιμάνι του Πειραιά υπάρχει δυσχέρεια στην κίνηση των οχημάτων αφού περιμετρικά στους δρόμους παρατηρούνται καθυστερήσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κίνηση: Αδιάβατος ο Κηφισός, μποτιλιάρισμα σε Συγγρού, Κηφισίας και Αττική Οδό
Κίνηση: Χάος στον Κηφισό, μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας, Πειραιά- 15λεπτές καθυστερήσεις στην Αττική οδό
Εμβληματικός πίνακας του Πικάσο αξίας ενός εκατ. ευρώ πωλείται για... 100 ευρώ, για καλό σκοπό
23:00
Συρία: Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Χαλέπι
22:58
Παράταση για ένα χρόνο στην επιδότηση προσωρινής στέγασης για τους πλημμυροπαθείς του Daniel
22:47
Νεκρός Αμερικανός σκιέρ στις Άλπεις - Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο εκπαιδευτής του
22:41