Δεν παρέλαβε η Κωνσταντοπούλου την πρόσκληση εκταφής του Ντένι Ρούτσι -Θυροκολλήθηκε στο γραφείο της
Δεν εντοπίστηκε η δικηγόρος του Πάνου Ρούτσι, Ζωή Κωνσταντοπούλου προκειμένου να παραλάβει τη νέα πρόσκληση για την εκταφή του γιου του απεργού ο οποίος σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών.
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, δεν εμφανίστηκε να παραλάβει την πρόσκληση για εκταφή που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.
Μετά από αυτό δόθηκε εισαγγελική παραγγελία για να επιδοθεί η πρόσκληση στο γραφείο της.
Όμως όταν ο δικαστικός κλητήρας πήγε στο γραφείο της κ. Κωνσταντοπούλου για να κάνει την επίδοση, δεν άνοιξε κανείς για να παραλάβει την πρόσκληση.
Έτσι ο κλητήρας θυροκόλλησε στην πόρτα του γραφείου της την πρόσκληση που καθορίζει την ημέρα εκταφής του Ντένις Ρούτσι.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες είχε εκδοθεί παραγγελία για να γίνει η εκταφή της σορού την περασμένη Παρασκευή (26 Σεπτεμβρίου 2025), όμως η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε να αναβληθεί η ημερομηνία εκταφής, προκειμένου να οριστεί τεχνικός σύμβουλος.
Τότε, το αίτημα αναβολής είχε γίνει δεκτό από τις εισαγγελικές αρχές και ορίστηκε να γίνει σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάνος Ρούτσι: «Δεν προέκυψε άμεση απειλή για τη ζωή του», λέει το Κρατικό Νίκαιας
Έξι διάσημα ζευγάρια που ο έρωτας τους αντέχει στο πέρασμα του χρόνου
13:30
Τασούλας για Ημέρα θανόντων Αστυνομικών: Δεν τους ξεχνάμε, η τιμή που τους πρέπει να είναι ανεξίτηλη (pics)
13:19
Τι είναι η ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρων που θα στείλει η Βρετανία σε βόρειο Ατλαντικό και Αρκτική
13:09
Δένδιας: Μεγαλώνει το αμυντικό αποτύπωμα στην Θράκη με την «Ατζέντα 2030»
13:00