Αργυρούπολη: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού 60χρονης από νεαρό - Της επιτέθηκε έξω από το σπίτι της
Αστυνομικοί
Eurokinissi / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)Στιγμές τρόμου έζησε έξω από το σπίτι της στην Αργυρούπολη μια 60χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης νεαρού άνδρα ο οποίος αποπειράθηκε να την βιάσει το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα γυναίκα ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι της, επί της οδού Κύπρου στην Αργυρούπολη, δέχθηκε επίθεση από νεαρό ο οποίος την πλησίασε, της έσκισε την μπλούζα και την έριξε στο οδόστρωμα, επιχειρώντας να τη βιάσει.
Η 60χρονη αντέδρασε σθεναρά και κατάφερε να τον απωθήσει, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στη συνέχεια η 60χρονη σε κατάσταση σοκ μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλε καταγγελία. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
ΠΑΟΚ - Μπέτις 2-0: «Διαβασμένος» ο δικέφαλος και πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League
21:43
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ: Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Σε αναζήτηση κοινής γραμμής απέναντι στον Τραμπ - Η πρόταση Μητσοτάκη
21:40
Νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη με 74-68 επί της Εφές
21:36
Δανός ΥΠΕΞ: Η χώρα μας βλέπει μια ευκαιρία για «ουσιαστική διαπραγμάτευση» με τις ΗΠΑ
21:32