Υπόθεση μικρής Άννυ: Ισόβια στον πατέρα - Εξαετής φυλάκιση με αναστολή για τη μητέρα
Ισόβια κάθειρξη για τους δύο πρωταγωνιστές του φρικτού τέλους της τετράχρονης Άννυ επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο, το οποίο καταδίκασε και τη μητέρα του παιδιού σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή.
Το δικαστήριο καταδίκασε τον πατέρα του παιδιού, Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββα σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία, ποινή φυλάκισης δύο ετών για την περιύβριση νεκρού, δύο ετών για την πράξη της παράνομης οπλοχρησίας και ενός έτους για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδορκία.
Στον Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι) το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και από δύο χρόνια φυλάκισης για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού και της παράνομης οπλοχρησίας.
Η απόφαση του δικαστηρίου για τη Δημητρίνα Μπορίσοβα, επιβολή εξαετούς κάθειρξης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ελήφθη κατά πλειοψηφία 4-3, με τους τρεις μειοψηφίσαντες δικαστές (δύο τακτικοί και μία ένορκος) να εκφράζουν την άποψη για επιβολή οκταετούς κάθειρξης.
Στον τέταρτο κατηγορούμενο, ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Μιχαήλ Βόδα, επιβλήθηκε φυλάκιση 12 μηνών για ψευδορκία.
Η «14η του Σοστακόβιτς» στο Μέγαρο – Ένα μουσικό ταξίδι στο σκοτεινότερο και πιο ειλικρινές πρόσωπο της ανθρώπινης ύπαρξης
15:56
Επιστήμονες ανέλυσαν τι ακριβώς κάνει τα παπούτσια να τρίζουν στο παρκέ του μπάσκετ
15:52
ΕΚΤ: Ζημιές 1,3 δισ. ευρώ το 2025 - Δεν θα διανείμει κέρδη στις εθνικές
15:50
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ηλικιωμένος που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου
15:50