Θεσσαλονίκη: Νεαροί παρίσταναν αστυνομικούς, βγήκαν περιπολία και επιχείρησαν να ελέγξουν ένστολο
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ / INTIMEΣτη σύλληψη τριών νεαρών που παρίσταναν τους αστυνομικούς προχώρησαν οι αρχές σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Η παρέα των τριών μάλιστα προκειμένου να γίνει πιο πειστική είχε βάλει στο ΙΧ τους και φάρο. Εκείνο όμως που δεν υπολόγισαν ήταν ότι θα πήγαιναν να ελέγξουν πραγματικό αστυνομικό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το περισατικό εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα στον Εύοσμο.
Οι τρεις νεαροί ηλικίας 21, 21 και 19 ετών επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός εξ’ αυτών, το οποίο έφερε φάρο και υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, αποπειράθηκαν να ελέγξουν αστυνομικό που βρισκόταν στη λήξη της Υπηρεσίας του!
Όταν αντιλήφθηκαν την ιδιότητά του, τράπηκαν σε φυγή, πλην όμως έπειτα από άμεσες ενέργειες του αστυνομικού και με τη συνδρομή κληθέντων αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ακινητοποιήθηκαν σε κοντινή περιοχή. Εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένας φάρος, ένα ρόπαλο και ένα μαχαίρι.
Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού – Εύοσμου, για τα αδικήματα της αντιποίησης αρχής και παράβασης του Νόμου περί όπλων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ στα Χανιά
20:29
Ουκρανία: Δώδεκα οικισμοί τέθηκαν υπό ρωσικό έλεγχο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου
20:18
«Δεν τίθεται θέμα» στρατιωτικής συμμετοχής της Γερμανίας σε επιχειρήσεις στον Κόλπο, λέει ο Μερτς
20:11
Κάλας: «Όχι προς το παρόν» στην επέκταση της ASPIDES στα Στενά του Ορμούζ - «Πράσινο φως» για ενίσχυση στην Ερυθρά Θάλασσα
20:05