Κακοκαιρία «Barbara»: Ισχυρές βροχές στην Αθήνα - «Ποτάμια» κεντρικοί οδικοί άξονες
Βροχή στην Αθήνα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΈντονες βροχοπτώσεις έχουν αρχίσει να καταγράφονται στην Αττική από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (7/10), με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Σε εξέλιξη βρίσκονται βροχές και καταιγίδες στον Σαρωνικό, αλλά και σε περιοχές της Αθήνας όπως το κέντρο, το Ίλιον, ο Υμηττός και τα Βίλια.
Η μπόρα έχει πλημμυρίσει κεντρικούς οδικούς άξονες όπως η Αττική Οδός, καθώς και η λεωφόροι Κηφισού και Κηφισίας.
Ουρές χιλιομέτρων σε κεντρικούς οδικούς άξονες
Ειδικότερα, στην Αττική Οδό καταγράφονται καθυστερήσεις τόσο στο ρεύμα προς Ελευσίνα και συγκεκριμένα στην έξοδο για Πειραιά, όσο και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται επίσης στην λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Κηφισιάς προς το Μοσχάτο.
ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τις αργίες του Πάσχα και πώς αμείβονται
11:52
Ο Μητσοτάκης ζητά πανευρωπαϊκό «κόφτη» στα Social Media για ανήλικους κάτω των 15 ετών - Η επιστολή στην φον ντερ Λάιεν
11:44
Παπασταύρου: Τον Φεβρουάριο η πρώτη ερευνητική γεώτρηση στο Ιόνιο (vids)
11:40
Τελευταία ημέρα καταβολής του δώρου Πάσχα - Τι πρέπει να κάνει ο εργαζόμενος αν δεν δει τα χρήματα
11:37