Άνδρας κάρφωσε την έγκυο γυναίκα του με πιρούνι στο πρόσωπο
To νοσοκομείο Αττικόν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΜε τραύματα στο πρόσωπο και στα μάτια νοσηλεύεται στο Αττικό μια 38χρονη γυναίκα, η οποία όπως κατήγγειλε δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγό της.
Η γυναίκα, γεωργιανής καταγωγής εισήχθη χθες τα ξημερώματα (7 του μηνός) στην εφημερία του νοσοκομείου Αττικόν όντας 3 μηνών έγκυος με τραύματα σε θώρακα και κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο (μάλλον πιρούνι).
Έφερε σοβαρό τραύμα στο δεξί μάτι. Χειρουργήθηκε σήμερα επιτυχώς και νοσηλεύεται στην μαιευτική - γυναικολογική κλινική. Είναι υπό παρακολούθηση από τους γιατρούς.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σημείωσε πως η 38χρονη που υποβλήθηκε σε εγχείριση στα μάτια «δίνει μάχη για να σώσει την όρασή της», καθώς «οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν».
Η γυναίκα, νοσηλεύεται με αστυνομική προστασία, με τον κ. Γιαννάκο να αναφέρει ότι το έμβρυο είναι εκτός κινδύνου.
Εν τω μεταξύ, ο σύζυγός, της επίσης Γεωργιανός, προσήχθη σήμερα το πρωί, αφού εντοπίστηκε στο Ψυχικό. Αναμένεται να γίνει και τυπικά η σύλληψη με εντολή εισαγγελέα.
Κωνσταντίνα-Ελένη Καρακάση: Η πρώτη γυναίκα που πραγματοποίησε μεταμόσχευση ήπατος στην Ελλάδα
16:09
Μαρινάκης: Σεβόμαστε κάθε λογική διεκδίκηση των αγροτών, αλλά και οι πολίτες να μην ταλαιπωρούνται
16:00
Πακιστάν: Σε κάθειρξη 17 ετών καταδικάστηκε ο πρώην πρωθυπουργός Ίμραν Χαν
15:48
Ο Ντόναλντ Τραμπ όρισε αξιωματικό των πεζοναυτών επικεφαλής της SOUTHCOM
15:37