Τρίπολη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων - Σε νοσοκομείο της Αθήνας ο ένας
Περιπολικό της αστυνομίας
PixabayΣοκ έχει προκαλέσει στην Τρίπολη η υπόθεση διαπληκτισμού μεταξύ δύο ανηλίκων το μεσημέρι της Τεταρτης (8/10), που οδήγησε στον τραυματισμό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην οδό Καλαβρύτων, με την αστυνομία να έχει εντοπίσει αιχμηρό αντικείμενο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τους ανήλικους.
Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και στη συνέχεια ο ένας από τους δυο διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να χειρουργηθεί χωρίς ωστόσο, να κινδυνεύει η ζωή του.
Η προανάκριση από το το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Τρίπολης βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οι γονείς του ενός για παραμέληση ανηλίκου, με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί να αφορά στην πρόκληση σωματικών βλαβών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σχολή drones στην Τρίπολη εξήγγειλε ο Νίκος Δένδιας - «Χρειαζόμαστε ευέλικτες Ένοπλες Δυνάμεις»
Προσωρινά κρατούμενος ο «παλαιοχριστιανός» για ενδοοικογενειακή βία
Πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων επλήγη από «άγνωστο βλήμα» ανοικτά των ΗΑΕ
07:05
Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχές - Στους 18 βαθμούς ο υδράργυρος
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (12 Μαρτίου)
06:30
Eπιστρέφει η θερινή ώρα: Πότε γυρίζουμε μπροστά τους δείκτες του ρολογιού
06:00