Κρήτη: Νεκρή ανασύρθηκε 68χρονη γυναίκα από παραλία της Μεσαρά
Νεκρή εντοπίστηκε 68χρονη γυναίκα ελβετικής καταγωγής σε παραλία της Μεσαράς Κρήτης το απόγευμα της Πέμπτης 9/10.
Σύμφωνα με το Neakriti.gr, άμεσα έσπευσε στο σημείο περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, το πλήρωμα του οποίου ανέσυρε τη γυναίκα και επιχείρησε να της παράσχει πρώτες βοήθειες, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η σορός της 68χρονης μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου, όπου την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει ο Λιμενικός Σταθμός Κόκκινου Πύργου, ενώ έχει ήδη διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός Γάλλος 70χρονος τουρίστας σε παραλία στη Σητεία Κρήτης
ΕΛΛΑΔΑ
Ρέθυμνο: Νεκρός 46χρονος σε παραλία - Παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα
ΧΡΗΜΑ
Έρχεται τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιους πολίτες αφορά - Τα ποσά
02:00
ΧΡΗΜΑ
Νέο πρόγραμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για άνεργους 18-29 ετών - Τα βήματα για την ένταξη
01:00
ΧΡΗΜΑ
Εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ - Ποιους αφορούν
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Έκκληση από τον πάπα Λέων για «μια ημέρα ειρήνης, τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα
23:57
ΚΟΣΜΟΣ