Αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη - Μαχαιρώθηκε 22χρονος σε επίθεση από τρία άτομα
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣΑιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12/10) στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Σύρων υπηκόων.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 16:30 στην οδό Καραολή και Δημητρίου στην περιοχή του Βαρδάρη, ένας 22χρονος Σύρος δέχθηκε επίθεση από τρεις ομοεθνείς του.
Όπως μεταδίδει το thestival.gr, οι τρεις άνδρες επιτέθηκαν στον 22χρονο ενώ ένας από αυτούς τράβηξε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στον μηρό.
Οι δράστες στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο εφημερεύον νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά τους δράστες της αιματηρής επίθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί παρέσυρε αστυνομικό με μηχανή και τον εγκατέλειψε
ΕΛΛΑΔΑ
Επεισόδια τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη: Ομάδα αγνώστων έστησαν οδοφράγματα και άναψαν φωτιές
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Νεκρός ο ηλικιωμένος που έπεσε από τα Ενετικά Τείχη στο Ηράκλειο
18:34
ΚΟΣΜΟΣ
Άρση των κυρώσεων της ΕΕ στο ρωσικό πετρέλαιο ζητά ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας
18:22
ΕΛΛΑΔΑ
Χειροπέδες σε δύο οδηγούς ΙΧ που έκαναν «κόντρες» στη Βούλα - Έτρεχαν με πάνω από 150 χλμ/ώρα
18:10
ΕΛΛΑΔΑ
Ογκόλιθοι και μπάζα καταπλάκωσαν τη γυναίκα - Εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Κόρινθο (pics&vids)
17:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ