Αναστάτωση στο Μοναστηράκι μετά από πτώση δέντρου
Δρόμος στο Μοναστηράκι
INTIME NEWSΑπό καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα εξαιτίας πτώσης μεγάλου δέντρου σε πολυσύχναστο δρόμο στο Μοναστηράκι το βράδυ της Κυριακής (12/10).
Το περιστατικό, που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, συνέβη στον πεζόδρομο της Αδριανού λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν ξαφνικά το δέντρο έπεσε απότομα την ώρα που από κάτω περνούσαν περίπου δέκα άτομα.
Εξαιτίας της πτώσης προκλήθηκαν σοβαρές φθορές στις καρέκλες και στα τραπεζάκια παρακείμενου καταστήματος που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε λειτουργία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Action24, υπάρχει ακόμη ένα δέντρο λίγα μέτρα πιο πέρα από το σημείο το οποίο σημειώθηκε το συμβάν, για το οποίο κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του δήμου και σήμερα θα κλαδευτεί.
Πρόκειται τρίτη συνεχόμενη πτώση δέντρου στο κέντρο της Αθήνας, μέσα σε λίγες ημέρες. Το πρώτο δέντρο που έπεσε ήταν στα Εξάρχεια και στη συνέχεια έπεσε ένα δέντρο στην πλατεία της Αγίας Ειρήνης.
Κόντρα Κεφαλογιάννη - Δούκα για τον τουρισμό στην Αθήνα
11:23
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ: ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
11:19
Γιατί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα κρανία των πτηνών κρύβουν στοιχεία για ζωή των δεινοσαύρων
11:12
Συνελήφθη 57χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στην Θεσσαλονίκη
11:09