Θεσσαλονίκη: Λήξη συναγερμού για 15χρονο που είχε εξαφανιστεί από δομή φιλοξενίας
Το λογότυπο του Χαμόγελου του Παιδιού
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΛήξη συναγερμού για ανήλικο που είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις ημέρες από τη δομή φιλοξενίας που διέμενε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο 15χρονος σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» επέστρεψε στην δομή.
Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος Αλ. Μπ., αιγυπτιακής καταγωγής, είχε χαθεί από τις 13 Οκτωβρίου, από τον χώρο φιλοξενίας.
Το νεαρό αγόρι έφυγε από τη δομή και δεν επέστρεψε, έτσι ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού και προχώρησε σε ανακοίνωση, με δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του καθώς ενδεχομένως να υπήρχαν λόγοι που έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή του.
Ωστόσο χθες ο 15χρονος επέστρεψε στη δομή και είναι καλά στην υγεία του, όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, προσθέτοντας ότι «θα βρίσκεται κοντά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».
Βενεζουέλα: Καταδικάζει την «κλοπή» δεύτερου πετρελαιοφόρου δεξαμενόπλοιου από τις ΗΠΑ
09:09
Forest City: Η οικολογική πόλη των 100 δισ. δολαρίων στη Μαλαισία που κατέληξε πόλη-φάντασμα
09:00
Εορταστικό ωράριο: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα
08:50
Φοροδιαφυγή, «κενό ΦΠΑ»: Πώς οι ψηφιακοί έλεγχοι το 2025 αποκάλυψαν χαμένα δισεκατομμύρια
08:39