Πάνω από 38 κιλά κοκαΐνης κατασχέθηκαν σε φορτίο με μπανάνες στο λιμάνι του Πειραιά
Συσκευασίες με κοκαϊνη που κατέσχεσε η Δίωξη Ναρκωτικών
ΕΛΑΣΠερισσότερα από 38 κιλά κοκαΐνης κατέσχεσαν οι ελληνικές αρχές στο λιμάνι του Πειραιά καταφέρνοντας νέο πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών.
Η ποσότητα του ναρκωτικού εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένη μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και των αρμόδιων τελωνειακών και οικονομικών αρχών.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης στην παράνομη αγορά θα μπορούσε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ εντοπίστηκαν 33 αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους 38 κιλών και 200 γραμμαρίων, οι οποίες είχαν επιμελώς τοποθετηθεί εντός εμπορευματοκιβωτίου, μεταξύ του ψυκτικού μηχανισμού και του εσωτερικού τοιχώματος.

Το εμπορευματοκιβώτιο προερχόμενο με πλοίο από χώρα του εξωτερικού με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, ήταν έμφορτο με -1.080- χαρτοκιβώτια με μπανάνες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη 22χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» - Μετέφερε 840 γραμμάρια κοκαΐνης στο στομάχι
Ηράκλειο: Συνελήφθη 41χρονος για ναρκωτικά - Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης
Δίκη Τεμπών: Συγκλόνισε κατά την κατάθεσή του ο πατέρας της Φραντζέσκας Μπέζα
19:02
Εγκαινιάστηκε το Επίτιμο Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Ορλεάνη
18:52
Γιώργος Μαζωνάκης: Την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για τον θάνατό του ζητά η αδελφή του
18:39
Κλινική που λειτουργούσε παράνομα στην Κύπρο έκανε πλασμαφαίρεση «τύπου» Μαζωνάκη
18:30