Τραγωδία στο Μενίδι: Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ που καρφώθηκε σε δέντρο
Δεν τα κατάφερε τελικά ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/10) καρφώθηκε με το όχημα του σε δέντρο επί της λεωφόρου Πάρνηθας στο Μενίδι.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5:00 τα ξημερώματα, στην λεωφόρο Πάρνηθος.
Για άγνωστη αιτία, το Ι.Χ. όχημα εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε δέντρο. Από τη σύγκρουση, ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.
Στο σημείο κλήθηκε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η παρέμβαση της οποίας δεν κρίθηκε αναγκαία, καθώς ο οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα μόνος του.
Αργότερα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57
Το Ιράν ανέστειλε 800 εκτελέσεις που ήταν προγραμματισμένες για χθες, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
23:48