52χρονος στη Θεσσαλονίκη ζητούσε από 9χρονο να του στείλει απρεπείς φωτογραφίες
Μηνύματα με έναν 9χρονο αντάλλασσε ένας 52χρονος από τη Θεσσαλονίκη μέσω εφαρμογής συνομιλιών, από τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Ο ίδιος φαίνεται ότι πραγματοποιούσε και βιντεοκλήσεις με τον 9χρονο, όπου τον προέτρεπε να του στείλει απρεπείς φωτογραφίες (μόνο με το εσώρουχο).
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ανήλικος, συναντήθηκαν σε απροσδιόριστο χρόνο στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου ο δράστης προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του.
Σε έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του ανήλικου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο εστάλη για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη, ενώ η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 52χρονου για κατάχρηση ανηλίκων.
Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι αλιείς - Θα επανέλθουν, λένε, αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις
14:34
ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: «Ο πρωθυπουργός έχει πάρει διαζύγιο από τα κοινωνικά προβλήματα»
14:33
Θαλάσσιοι λέοντες και φώκιες υποβλήθηκαν σε τεστ ακοής στην Αυστραλία
14:22
Κυρανάκης: «Σήμερα είμαστε ισχυρή χώρα που κοιτά με αισιοδοξία το μέλλον»
14:09