Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για γενετήσιες πράξεις στην πρώτη προβλήτα του λιμανιού
Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελία για πράξεις γενετήσιας φύσης που φέρονται να έλαβαν χώρα το βράδυ της Τρίτης εις βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, στον υπαίθριο χώρο της Α’ Προβλήτας Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ελληνικής Ακτοφυλακής, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 19χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 17χρονος υπήκοος Ιράκ,
Ο 19χρονος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 337 του Ποινικού Κώδικα περί «Προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας», ενώ ο 17χρονος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 338 περί «Κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη».
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, αναζητείται και έτερο άτομο στα πλαίσια του αυτοφώρου.
ΑΑΔΕ: Στο μικροσκόπιο μεταφορές μικρών χρηματικών ποσών μέσω IRIS - Τι ισχύει για το χαρτζιλίκι
04:00
Ενοίκια: Τέλος τα μετρητά από 1η Οκτωβρίου: Υποχρεωτικές οι πληρωμές μέσω τράπεζας
03:00
«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Έως πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 600 ευρώ
02:00
ΕΣΠΑ: Oι προσωρινοί πίνακες για τα voucher παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών
01:00