Καστοριά: Ηλικιωμένος βγήκε από το σπίτι του και πετούσε 50ευρα
Φωτογραφία αρχείου
ΑΠΕ-ΜΠΕΈνα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Άργος Ορεστικό στην Καστοριά όταν ένας ηλικιωμένος άρχισε να πετά στο δρόμο χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος άντρας βγήκε από το σπίτι του φωνάζοντας τους περαστικούς. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η κατάσταση πήρε απρόσμενη τροπή όταν έβγαλε από την τσέπη του παντελονιού του μια δεσμίδα χαρτονομισμάτων και ξεκίνησε να τα πετάει στον δρόμο.
Οι περαστικοί, ανησυχώντας για την ψυχική υγεία του άντρα, ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές. Οι αστυνομικοί, ενεργώντας με ψυχραιμία, προχώρησαν στην προσαγωγή του άντρα περνώντας του χειροπέδες. Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού.
Κατόπιν, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του σε δομή ψυχικής υγείας. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική της Κοζάνης, όπου θα παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καστοριά: Εξιχνιάστηκε απάτη με πρόσχημα το Market Pass – Πώς δρούσε το κύκλωμα
Τουρκία: Η εισαγγελία ξεκίνησε νέα έρευνα εις βάρος του Εκρέμ Ιμάμογλου
12:49
Η σημασία της διάδοσης της ελληνικής γλώσσας διεθνώς και ο ρόλος του Ινστιτούτου Ελληνογλωσσίας
12:48
10 Χρόνια Coffee Berry: Η επιτυχημένη πορεία ενός ελληνικού coffee brand που έγινε επιχειρηματικό success story
12:42
Πυροβολισμοί κοντά στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη - Αναφορές για νεκρό και τραυματία
12:41