Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο γυναίκες - Έβαζαν τα παιδιά τους να ζητιανεύουν έξω από σούπερ μάρκετ
Στη σύλληψη δύο γυναικών Ρομά, οι οποίες έβαζαν τα ανήλικα παιδιά τους να ζητιανεύουν έξω από σούπερ μάρκετ, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες στη 47χρονη και την 23χρονη καθώς είχαν αφήσει τα ανήλικα παιδιά τους, ένα κοριτσάκι 9 ετών και ένα 6χρονο αγοράκι, να επαιτούν έξω από σούπερ μάρκετ στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα παιδιά ήταν στο σημείο χωρίς την επιτήρηση κάποιου ενήλικα, εκθέτοντάς τα σε κίνδυνο.
Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για έκθεση και εμπορία ανθρώπων και με τα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 35χρονος για προπαγάνδα υπέρ τρομοκρατικής οργάνωσης
ΕΛΛΑΔΑ
Από τη σύγκρουση και όχι από πνιγμό ο θάνατος των 15 μεταναστών στη Χίο - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
19:37
ΕΛΛΑΔΑ
Χολαργός: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε πεζό στη Λεωφόρο Μεσογείων
19:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ: Δεσμευόμαστε για την επαναφορά της προστασίας της κύριας κατοικίας
19:17
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία σε Καλαμάτα, Μεσσηνία: Έσπασε φράγμα, υπερχείλισαν ρέματα, πλημμύρισαν δρόμοι (pics&vid)
19:08
ΚΟΣΜΟΣ