Κορωπί: Αποσωληνώθηκε η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της
Αποσωληνώθηκε η 40χρονη γυναίκα που δέχθηκε άγρια επίθεση από τον 50χρονο σύντροφό της στο Κορωπί την Πέμπτη (23/10), ωστόσο εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού.
Στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται και το τετράχρονο παιδί τους, το οποίο φέρει εκδορές πίσω από το αυτί του, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA.
Μπροστά στα μάτια των παιδιών τους ο ξυλοδαρμός
Ο άγριος ξυλοδαρμός της εκτυλίχθηκε μπροστά σε δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας 3,5 και τεσσάρων. Αφού χτύπησε με μπουνιές στο κεφάλι την 40χρονη, με αποτέλεσμα το θύμα να λιποθυμήσει, ο δράστης κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι βρήκε την σύντροφό του χτυπημένη.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ επίσης κατηγορείται για σωματική βλάβη σε βάρος του ενός από τα δύο παιδιά του.
Ο δράστης είχε συλληφθεί και το 2023 για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κορωπί: Σε κρίσιμη κατάσταση η 40χρονη που κακοποίησε ο σύζυγός της - Πότε θα απολογηθεί ο δράστης
Κορωπί: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 50χρονο που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
Παρουσία Τραμπ η κλήρωση για το Μουντιάλ του 2026 - Του απονεμήθηκε βραβείο ειρήνης (vid)
19:18
Στα «άκρα» κυβέρνηση και αγρότες μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη - Κλιμάκωση στα μπλόκα
19:10
Ο πρέσβης των ΗΠΑ Τσαρλς Κούσνερ ζήτησε να δει τον Σαρκοζί στη φυλακή αποκαλύπτει το Reuters
19:09