ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 11 οι προφυλακίσεις για το «πάρτι» με τις επιδοτήσεις - Απολογείται ο λογιστής
Οι συλληφθέντες για τις παρανομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Πέμπτη 23 οκτωβρίου 2025.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)Στις έντεκα έχουν φτάσει μέχρι τώρα οι προφυλακίσεις για την υπόθεση με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα (27/10/25) τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας κατηγορούμενος που δήλωνε περιστασιακά απασχολούμενος και φέρεται να δήλωνε ψευδή στοιχεία. Ο ίδιος, ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες.
Ακόμη, ένας από τους συνολικά έξι κατηγορούμενους, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
«Είχα εμπιστευτεί τους κωδικούς taxisnet σε κάποιον απο τους συγκατηγορουμένους μου, ο οποίος τους διαχειρίστηκε κατά τρόπο παράνομο με αποτέλεσμα να καταγράφονται ως περιουσία μου χωράφια που ποτέ δεν είχα στη κατοχή μου», δήλωσε κατά την απολογία του.
Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί και ο λογιστής, στον οποίο αποδίδεται ότι είχε κεντρικό ρόλο στην υπόθεση.
SPONSORED
Ο Εμμανουήλ Καραλής έγινε αρχαιολληνικό άγαλμα από το Diamond League
22:15
Έξι τραυματίες από φωτιά σε πλατφόρμα φυσικού αερίου στη Βενεζουέλα
22:05
Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος που είχε εξαφανιστεί στις 11 Μαΐου από την Ηλιούπολη
21:56
Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν παράταση της εκεχειρίας κατά 45 ημέρες, αναφέρουν οι ΗΠΑ
21:48