Συνελήφθη 26χρονος οδηγός χωρίς δίπλωμα που έτρεχε με 174 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Υμηττού
Στη σύλληψη ενός 26χρονου ημεδαπού προχώρησαν οι αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής το βράδυ της Τετάρτης (29/10), ο οποίος κινούνταν επί της Περιφερειακής Υμηττού, στην περιοχή της Παλλήνης, με ταχύτητα 174 χλμ/ώρα.
Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 26χρονος κινούνταν με 174 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Όπως προέκυψε, ο 26χρονος οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Επίδομα θέρμανσης 2025: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Ποιοι οι δικαιούχοι
03:00
Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τις αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά
02:00
Xριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει - Πίνακας με τις τιμές των προϊόντων
01:00
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30