Πάτρα: Ομάδα 15 αγνώστων ατόμων επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε δύο 16χρονους
Περιπολικό της αστυνομίας σε νυχτερινούς ελέγχους (φωτογραφία αρχείου)
EurokinissiΆγρια επίθεση από ομάδα περίπου 15 ατόμων, δέχθηκαν δύο 16χρονοι το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα.
Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν δύο άγνωστοι προσέγγισαν τους ανήλικους εκτοξεύοντας εναντίον τους βρισιές και απειλές, χωρίς καμία αφορμή.
Λίγο αργότερα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thebest.gr καθώς οι 16χρονοι κινούνταν προς την πλατεία Γεωργίου, οι δύο δράστες επέστρεψαν μαζί με άλλα περίπου 13 άτομα και τους επιτέθηκαν. Οι ανήλικοι δέχθηκαν χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές, ενώ -σύμφωνα με τις καταγγελίες- οι δράστες τούς τραυμάτισαν στο πρόσωπο χρησιμοποιώντας κλειδιά.
Οι γονείς των θυμάτων υπέβαλαν καταγγελία στην Ασφάλεια Πατρών, η οποία διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Παράλληλα, έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση για τους δύο 16χρονους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόδος: Ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 15χρονο - Μήνυση από τον πατέρα του θύματος
Μοσχάτο: Το μήνυμα των δραστών στον 13χρονο μετά τον ξυλοδαρμό - «Οι γονείς τους μας έκαναν μήνυση»
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00