Αίσιο τέλος για την 13χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη
Σήμα Χαμόγελου του Παιδιού
INTIME NEWS / ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣΑίσιιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός ανήλικου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί από περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Η 13χρονη Ελευθερία Λ. τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από χθες, σύμφωνα με ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/11), δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.
Η Ελευθερίας Λ. επικοινώνησε με τους γονείς της, όπου άμεσα βρέθηκαν κοντά της και είναι καλά στη υγεία της.
Υπενθυμίζεται η ανήλικη εξαφανίστηκε στις 3/11/25, από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 3/11/25 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ελευθερίας Λ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
SPONSORED
Παγωμάρα στην Πολωνία από την απόφαση Τραμπ να μην αναπτύξει 4.000 στρατιώτες
20:59
Το Ισραήλ προετοιμάζεται για επανέναρξη του πολέμου με το Ιράν - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
20:50
Μητσοτάκης από 16ο Συνέδριο ΝΔ: Ζητώ όχι εντολή επανάληψης λαθών, αλλά αλλαγών και σκληρής δουλειάς
20:45
Στο στόχαστρο του Ισραήλ ηγετικό στέλεχος της Χαμάς στη Γάζα - Άγνωστη η τύχη του
20:40