Αναβολή στη δίκη του τενόρου που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του γιου του
Δικαστική αίθουσα
ΑΠΕ/ΜΠΕΑναβολή για αύριο Παρασκευή 6/11 πήρε η δίκη του 46χρονου τενόρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ο οποίος κατηγορείται για ξυλοδαρμό και εξύβριση του ανήλικου παιδιού του.
Η υπεράσπιση του κατηγορουμένου ζήτησε και έλαβε αναβολή, ενώ η συνήγορός του υπογράμμισε στο δικαστήριο ότι ο πελάτης της «δεν είναι κακοποιητής».
Μέχρι την αυριανή εκδίκαση, ο 46χρονος παραμένει υπό κράτηση, ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση για τον ανήλικο.
Υπενθυμίζεται πως οι αρχές προχώρησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψή του έπειτα από μήνυση που υπέβαλε η εν διαστάσει σύζυγός του.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το μεσημέρι της Τρίτης 4/11, ο τενόρος φέρεται να εξύβρισε τον 14χρονο γιο του, να τον έσπρωξε πάνω σε έπιπλο και να τον χτύπησε στο πρόσωπο, προκαλώντας του εμφανή τραύματα.
Η μητέρα, που έχει την επιμέλεια του παιδιού και βρίσκεται σε διάσταση με τον καλλιτέχνη από τον περασμένο Ιανουάριο, ενημέρωσε αμέσως τις αρχές και τόνισε πως κύρια προτεραιότητά της είναι η ασφάλεια των παιδιών της.
Η υπόθεση θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στον εισαγγελέα ο γνωστός τενόρος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του ανήλικου γιου του
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν σε δάνειο 90 δισ. στην Ουκρανία - Μητσοτάκης: «Ενδεδειγμένη λύση»
07:07
Σύγκρουση μηχανής με τρόλεϊ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Νεκρός ο 27χρονος μοτοσικλετιστής
07:03
Καιρός: Αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις - Έως 15 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19 Δεκεμβρίου)
06:30