Εθνική Οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης: Άσκηση εκχιονισμού στην Μαλακάσα την Τρίτη 11 Νοεμβρίου
Με στόχο τη διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Νέα Οδός πραγματοποιεί Άσκηση Επιχειρησιακής Ετοιμότητας και Αποχιονισμού Χειμερινής Περιόδου, με την ονομασία «ΣΦΕΝΔΑΛΗ 2025», στον αυτοκινητόδρομο Αθνηών – Θεσσαλονίκης Ευζώνων.
Ειδικότερα, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου από τις 22:00 έως και τις 02:00 της επόμενης, θα ισχύει αποκλεισμός δεξιού κλάδου κυκλοφορίας (προς Λαμία) από το 37,2ο έως το 44,13ο χλμ. (Α/Κ Μαρκοπούλου έως Α/Κ Μαλακάσας)
Κατά τη διάρκεια εφαρμογής της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη βοηθητική οδό του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.
Για το διάστημα της εκτροπής θα ισχύουν μειωμένα κόμιστρα στον μετωπικό σταθμό Διοδίων Αφιδνών στο ρεύμα προς Λαμία, ενώ ο πλευρικός σταθμός Διοδίων Μαλακάσας θα λειτουργεί με ελεύθερη διέλευση.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02
Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 σφαίρες το λεπτό και προστατεύει την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
10:01
«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη» για 2η φορά και συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας
10:00
Αίγλη Ζαππείου: Corporate events με χαρακτήρα και «αίγλη» στο πιο εμβληματικό venue της Αθήνας
10:00