Σύλληψη 17χρονου στο Διδυμότειχο - Επιτέθηκε με μαχαίρι σε ηλικιωμένο για να κλέψει ταμειακή μηχανή
Περιπολικό της αστυνομίας
EurokinissiΣτη σύλληψη ενός 17χρονου στο Διδυμότειχο, ο οποίος κατηγορείται οτι την περασμένη Τρίτη (4/11) εισέβαλε σε κατάστημα ψιλικών στην κεντρική πλατεία για να το ληστέψει και επιτέθηκε με μαχαίρι στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη προξενώντας του τραύματα στα χέρια και το κεφάλι, προχώρησαν οι αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (11/11).
Τον ανήλικο συνέλαβαν άνδρες του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Διδυμοτείχου, λίγα μέτρα από το σπίτι του παππού του, ο οποίος τον φιλοξενούσε τις τελευταίες μέρες αφού είχε έρθει από τη Γερμανία όπου διαμένει με τους γονείς του.
Οι άνδρες του Τμήματος αξιοποίησαν στοιχεία που είχαν συλλέξει την τελευταία εβδομάδα αλλά και τη φωτογραφία που είχαν από το ξενοδοχείο που θέλησε να διαμείνει το βράδυ της ληστείας, χωρίς τελικά να τα καταφέρει .
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 17χρονος δράστης πιθανόν να περάσει και από ψυχιατρική εξέταση πριν οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές με την κατηγορία της ληστείας.
Σύμφωνα με το χρονικό τη υπόθεσης , ο 17χρονος είχε εισβάλλει στο κατάστημα ψιλικών με σκοπό να ληστέψει την ταμειακή μηχανή και μπροστά στην αντίσταση που συνάντησε από τον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη τον μαχαίρωσε, στη συνέχεια τον χτύπησε στο κεφάλι και τράπηκε σε φυγή.
Το θύμα μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου μετά από δυο ημέρες πήρε εξιτήριο.
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Από τον «ατομικό τρόμο», στο σήμερα - Τα διδάγματα του 1986 και οι αγωνίες του 2026
03:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Πότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή αίτησης των ενδιαφερόμενων
03:00
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Ο άνθρωπος με την πιο επικίνδυνη δουλειά στον κόσμο σήμερα
02:32
Την Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις«Νταντάδες της Γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται 500 ευρώ
02:00