Στον Εισαγγελέα οι 30 μετανάστες που προκάλεσαν την εξέγερση στην δομή στις Σέρρες
Πρόσφυγες και μετανάστες φτάνουν στο λιμάνι του Λαυρίου από τη νότια Κρήτη, για να μεταφερθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μαλακάσας, στην Αθήνα.
Antonis Zouridakis / SOOCΣτον εισαγγελέα οδηγούνται την Πέμπτη (13/11) οι 30 αλλοδαποί που κρατούνται στην κλειστή δομή Σιντικής στη θέση «Κλειδί» στις Σέρρες, οι οποίοι το απόγευμα της Τετάρτης (12/11) προκάλεσαν επεισόδια.
Για τους 30 μετανάστες, από το Μπαγκλαντές και την Αίγυπτο, σχηματίστηκε δικογραφία για στάση, ενώ κάποιοι κατηγορούνται για απόπειρα απόδρασης, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και σωματικές βλάβες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά ο ένας από ρίψη πέτρας και ο άλλος από δαγκωματιά. Σύμφωνα με την αστυνομία κανένας από τους μετανάστες δεν κατάφερε να αποδράσει.
Γ.Γ. του ΙΣΑ για Μαζωνάκη: Εξαπατήθηκαν οι ελεγκτές μας - Πήγαιναν τα μηχανήματα οπουδήποτε
12:53
Στις κάλπες προσέρχονται οι Ρώσοι για πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία
12:47
Συναγερμός στην Ολλανδία από προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο - Υποψίες για δολιοφθορά
12:36
Τσίπρας: Να αποτρέψουμε την περικοπή επιδόματος ανεργίας - Δεν είναι προσωπική άποψη Μαρινάκη
12:29