Εντοπίστηκαν πάνω από 350 κιλά κάνναβης σε νταλίκα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας - Συνελήφθη 58χρονος
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣυνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (13/11) στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, 58χρονος αλλοδαπός, για εισαγωγή και μεταφορά κάνναβης, από περιοχή της Ισπανίας.
Ειδικότερα, ο 58χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί τράκτορα με επικαθήμενο, όπου, από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, εντοπίστηκαν 50 συσκευασίες πάνω σε παλέτες –μαζί με άλλες παλέτες που έφεραν νόμιμο φορτίο-, οι οποίες περιείχαν συνολικά 353 κιλά και 19 γραμμάρια κάνναβης.
Όπως προέκυψε, οι εν λόγω ποσότητες παρελήφθησαν το πρώτο 10ημερο του τρέχοντος μήνα, σε περιοχή της Ισπανίας, και εισήχθησαν στην Ελλάδα από περιοχή της Ιταλίας, ακτοπλοϊκά. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε ρόλο στο συντονισμό της φόρτωσης και μεταφοράς των ποσοτήτων από την Ισπανία.
Συνολικά από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 353 κιλά και 19 γραμμάρια,
- τράκτορας,
- επικαθήμενο,
- 6.230 ευρώ,
- 2 κινητά και
- πλήθος εγγράφων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βέροια: Συνελήφθη 54χρονος που έκρυβε ναρκωτικά σε κλουβί εκτροφής σκύλων
Γλυκά Νερά: Καταγγελία για αρπαγή και βασανισμό 16χρονου ερευνά η ΕΛΑΣ - Ψάχνουν έμπορο ναρκωτικών
CNNi: Ο πόλεμος το Ιράν δημιούργησε πρόβλημα με το πετρέλαιο - Δεν είναι το μόνο
14:23
Αυξήθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια που διαχειρίζονται οι servicers το 2025 φθάνοντας τα 80 δισ. ευρώ
14:15
Παπαθανάσης: Έγκριση 20 Τομεακών Προγραμμάτων Ανάπτυξης ύψους 11,787 δισ. ευρώ
14:00
Νέα πυρά από τον Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ και την μη στήριξη της Δύσης
14:00