«Θρίλερ» με νεκρό οδηγό στον Νέο Κόσμο: Έφερε χτυπήματα στο κεφάλι - Αναζητούνται επιβάτες μηχανής
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΜία υπόθεση που παραπέμπει σε... θρίλερ διερευνά η ΕΛΑΣ, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας (17/11) ένας 58χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του μετά από πρόσκρουση σε σταθμευμένο όχημα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως υπέστη ανακοπή καρδιάς, ενώ κινούνταν επί της οδού Σουλιέ στον Νέο Κόσμο.
Ωστόσο, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και εξετάζεται το ενδεχόμενο να γρονθοκοπήθηκε πριν από το ατύχημα από δύο άτομα που επέβαιναν σε διερχόμενο δίκυκλο που ίσως εμπλέκεται στην υπόθεση.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε κρίσιμη κατάσταση, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Νεκροί τρεις Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στην Γάζα: Ένα 4χρονο παιδί στα θύματα
19:28
«Εβρεξε» πρόστιμα σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πόρο - 48ωρο λουκέτο σε γνωστό beach club της Πάρου
19:16
Ζάκυνθος: 63χρονη θανάτωσε γάτα δένοντας την σε τοιχίο - Της επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ
19:03
Γεραπετρίτης: Αντιμετωπίζουμε με κάθε μέσο οποιαδήποτε απόπειρα κατά των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων
18:53