Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 51χρονος που βίαζε την 12χρονη φίλη της κόρης του
Στη φυλακή οδηγείται 51 χρονος άνδρας καθώς καταδικάστηκε τελεσίδικα σε 9ετή κάθειρξη, επειδή κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 12χρονο κοριτσάκι, μπροστά στην ανήλικη κόρη του και μέσα στο παιδικό της δωμάτιο.
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε εκ νέου ένοχο για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο άτομο. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ενόψει της δίκης στο Εφετείο.
Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης το 2021, όταν η ανήλικη παθούσα βρήκε το θάρρος να μιλήσει σε μια καθηγήτρια της, αποκαλύπτοντας όσα βίωνε. Η δικογραφία στηρίχθηκε σε όσα κατήγγειλε η παθούσα και περιλάμβανε τέσσερα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.
Κατά την ίδια δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβησαν στο παιδικό δωμάτιο της κόρης του καταδικασθέντα -σε χωριό της Κεντρικής Μακεδονίας- όταν η παθούσα επισκεπτόταν τη φίλη της, με την οποία έκαναν στενή παρέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 40χρονη μητέρα που κακοποιούσε το βρέφος της
Βόλος: Αύριο απολογείται ο 58χρονος λιμενικός για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
Ο κατάσκοπος της KGB που πρόδωσε τη χώρα του για ένα... «Viagra»
09:00
Μαζωνάκης: Το αρχείο με το όνομά του και η φωτογραφία - Τι είδαν οι αρχές σε υπολογιστές και κινητά
08:45
Λαγκάρντ: «Δεν είναι χαμένη υπόθεση» η ανάπτυξη στην Ευρώπη - Έκκληση για ταχεία αντίδραση
08:40
Αν οι γονείς ζήσουν μέχρι τα 100, ισχύει το ίδιο και για τα παιδιά τους; Η επιστήμη απαντά
08:30