Κακοκαιρία στην Ήπειρο: Έκλεισε η Εθνική Οδός Ηγουμενίτσας – Πλαταριάς λόγω κατολίσθησης
Πλημμυρισμένος δρόμος (ΦΩΤΟ Αρχείου)
INTIME NEWS / ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣΈκλεισε η Εθνική Οδός Ηγουμενίτσας – Πλαταριάς, στο ύψος των δεξαμενών πετρελαίων κοντά στο λιμάνι, εξαιτίας κατολίσθησης και συσσώρευσης φερτών υλικών που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (19/11) λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή από το βράδυ της Τρίτης (18/11).
Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά της αστυνομίας, τα οποία ενημερώνουν τους οδηγούς και ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Αναμένονται άμεσα σκαπτικά μηχανήματα για την απομάκρυνση των φερτών υλικών και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Στο μεταξύ, άστατος παραμένει ο καιρός στην Ήπειρο, με κατά διαστήματα έντονα καιρικά φαινόμενα. Η Πολιτική Προστασία βρίσκεται σε εγρήγορση από το πρωί, διαθέτοντας μεγάλο αριθμό μηχανημάτων που επιχειρούν σε διάφορα σημεία για τον καθαρισμό δρόμων και την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας.
«Ο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ στην Ουκρανία», λέει Ιταλός υφυπουργός
23:35
Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Ο εφιάλτης των Ιρανών σύντομα θα τελειώσει»
23:23
Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν βομβαρδισμούς κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους σε όλη την Συρία
23:10
Νικαράγουα: Η κυβέρνηση απελευθέρωσε «δεκάδες» πολιτικούς κρατούμενους
22:59