Ηράκλειο: Ο ανιψιός πυροβόλησε τον θείο στον ύπνο του - Αναζητείται ο δράστης και τα κίνητρα
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / ΕUROKINISSIΣτην εξιχνίαση του περιστατικού με τους πυροβολισμούς κατά ενός 60χρονου άνδρα ενώ κοιμόταν στην περιοχή Τυμπάκι, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το flashnews.gr δράστης των πυροβολισμών σε βάρος του 60χρονου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης είναι ο 21χρονος ανιψιός του.
Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος είχε τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι από σκάγια που διέσχισαν το κλειστό παράθυρο του υπνοδωματίου του.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράστη καθώς πρόκειται για τον 21χρονο ανιψιό του 60χρονου και αναζητείται από την Αστυνομία.
Τα κίνητρα άγνωστα του νεαρού άνδρα που έστρεψε το όπλο εναντίον του θείου του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην πλάτη και το χέρι, παραμένουν άγνωστα.
Τραμπ: Εγώ απλά ζήτησα να επανεξεταστεί η κόκκινη κάρτα στον Μπάλογκαν
17:47
Η Microsoft ανακοίνωσε την απόλυση 4.800 εργαζομένων - Νέο κύμα απολύσεων τον Ιούνιο του 2027
17:44
Μήνυμα 112 για φωτιά στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας - «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
17:29
Αύριο Τρίτη στις 15:00 η συνάντηση Ερντογάν - Τραμπ: Το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου
17:17