Τραγωδία σε ειδικό σχολείο στον Πειραιά: 13χρονη πνίγηκε με την τροφή της
Αίθουσα σχολείου
INTIMEΤραγωδία σε ειδικό σχολείο στον Πειραιά όπου ένα κοριτσάκι μόλις 13 χρόνων πνίγηκε από την τροφή της, το πρωί της Παρασκευής (21/11).
Το συμβάν σημειώθηκε στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο λίγο μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια του πρωινού γεύματος των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κορίτσι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από εκπαιδευτικούς και αμέσως σήμανε συναγερμός.
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με την 13χρονη να μεταφέρεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Έχουν προσαχθεί στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας ένας εκπαιδευτικός και ο διευθυντής του σχολείου.
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
ΕΛΛΑΔΑ
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ