ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα από την προβλήτα στη Σαλαμίνα – Νεκρός ο οδηγός

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα από την προβλήτα στη Σαλαμίνα – Νεκρός ο οδηγός
INTIME NEWS

Αυτοκίνητο κάτω από άγνωστες συνθήκες κατέληξε στη θάλασσα από την προβλήτα στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που μεταδίδει η ΕΡΤ, η οδηγός που βρισκόταν εντός του οχήματος είναι νεκρή.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό παραμένουν αδιευκρίνιστες. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το salamina-press, η οδηγός είχε προμηθευτεί κανονικά εισιτήριο για την επιβίβαση στο φέρι μποτ. Ωστόσο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το όχημα κατευθύνθηκε προς το νερό, αντί για τον καταπέλτη του πλοίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, το όχημα κινήθηκε ξαφνικά με μεγάλη ταχύτητα προς σημείο του λιμανιού όπου εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε φέρι μποτ. Το αυτοκίνητο φέρεται να διένυσε αρκετά μέτρα πριν καταλήξει στο νερό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις για την επιχείρηση διάσωσης και ανάσυρσης. Συγκεκριμένα, κινητοποιήθηκαν δύτες του Λιμενικού Σώματος, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με όχημα και πυροσβέστες, καθώς και αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.