Αυτοκίνητο έπεσε σε τρακτέρ στην Εθνική Οδό Μαλγάρων
Μπλόκο αγροτών και κτηνοτρόφων στα Μάλγαρα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ EUROKINISSIΈνταση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας (1/12) στα διόδια των Μαλγάρων στη Θεσσαλονίκη, τα οποία αποκλείστηκαν από τα μπλόκα των αγροτών, όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τρακτέρ.
Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τον αποκλεισμό της ΠΑΘΕ, που είχε ως αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό ορισμένων οδηγών μέσα στο μπλόκο, ενώ παράλληλα στο σημείο διεκόπη η κυκλοφορία.
Μετά την συννενόηση αγροτών και οδηγών αποφασίστηκε να επιτραπεί η διέλευση στα εγκλωβισμένα οχήματα.
Τη στιγμή της αποχώρησης των οχημάτων ο οδηγός ενός αυτοκινήτου προσέκρουσε στον θεριστή ενός τρακτέρ. Τότε, σύμφωνα με το thestival, ο οδηγός βγήκε από το ΙΧ οργισμένος και διαπληκτίστηκε με τους αγρότες. Σύμφωνα με τον ίδιο, προσπαθούσε να κατευθυνθεί στο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι αγρότες έκλεισαν και την εθνική οδό στα Μάλγαρα - Πού αλλού υπάρχουν μπλόκα
«Θα γεμίσουμε τη χώρα με τρακτέρ»: Ένταση στα δικαστήρια της Λάρισας για τις συλλήψεις αγροτών
SPONSORED
Μυστήριο με τον τραυματισμό 36χρονου από καραμπίνα στο Αγρίνιο - Σε εξέλιξη έρευνες
09:37
Ανώτατο Δικαστήριο στις ΗΠΑ εμποδίζει εκτέλεση με άζωτο - Το σκεπτικό της απόφασης
09:36
Καιρός: «Καμπανάκι» για μπουρίνια με χαλάζι και κερανούς - «Δεν είναι κατάλληλη μέρα για θάλασσα»
09:23
Μυτιλήνη: Φωτιά τα ξημερώματα στα κρατητήρια - Κατηγορούμενος για κλοπές ο δράστης
09:17