Έληξε ο αποκλεισμός του τελωνείου των Ευζώνων από αγρότες
Έληξε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Τρίτης (2/12) το μπλόκο των αγροτών στο τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία.
Υπενθυμίζεται ότι από τις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι του δήμου Παιονίας και της ευρύτερης περιοχής των Ευζώνων προχώρησαν σε πλήρη αποκλεισμό, διακόπτοντας την κυκλοφορία τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς τη Βόρεια Μακεδονία.
Νωρίτερα, στις 3:30 το μεσημέρι έληξε ο αποκλεισμός στον οποίο είχαν προχωρήσει αγρότες στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης Έδεσσας, στο ύψος της Χαλκηδόνας.
Αγρότες της ευρύτερης περιοχής της Χαλκηδόνας απόκλεισαν το σημείο από τη 1 το μεσημέρι και σύμφωνα με μέλη της συντονιστικής επιτροπής, το μπλόκο ενισχύεται συνεχώς και δεν αποκλείεται οι κινητοποιήσεις να συνεχιστούν και τα επόμενα 24ωρα.
Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα σε εγκαταστάσεις παραγωγής φυσικού αερίου στο Χάρκοβο
19:18
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, KKE, ΝΕΑΡ: Τι λένε τα πορίσματα των κομμάτων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πλήρης διαφωνία για Βορίδη, Αυγενάκη
19:08
Βραζιλία: 22 νεκροί από τις σφοδρές πλημμύρες - Σε εξέλιξη έρευνες για αγνοούμενους (vid)
18:57
Πόρισμα ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες για Βορίδη και Αυγενάκη
18:46