Ύποπτος φάκελος στο σπίτι της Τσατάνη
Συναγερμός σήμανε αργά το μεσημέρι στην αντιτρομοκρατική καθώς εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος στο σπίτι της Εισαγγελέως Εφετών, Γεωργίας Τσατάνη.
Επί τόπου βρέθηκε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Υπενθυμίζεται ότι στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα της κ. Τσατάνη είχε, προ ημερών, τοποθετηθεί και στη συνέχεια είχε εκραγεί βόμβα, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Τελικώς, ο φάκελος, όπως απεδείχθη, περιείχε μία Καινή Διαθήκη σε μέγεθος βιβλίου τσέπης και ένα σημείωμα που έγραφε 'ο Θεός να σ' έχει καλά'.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΔΜΗΕ: Κέρδος 3,7 δισ. ευρώ για τους καταναλωτές έως το 2034 από τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις
10:29
ΕΛΛΑΔΑ
Παπαστεργίου: Το επόμενο διάστημα οι ανακοινώσεις για Social Media και ανήλικους - Τι είπε για Βιολάντα και Προσωπικό Αριθμό
10:24
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Eπιχορηγήσεις και φορολογικά κίνητρα - 400 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της «πράσινης» βιομηχανίας
10:20
ΕΛΛΑΔΑ
Έβρος: Σε αυξημένη επιφυλακή μέχρι την Παρασκευή - 112, κλειστός ο κόμβος των Λαβάρων, 150.000 στρέμματα καλύφθηκαν από νερό (pics&vid)
10:16
ΚΟΣΜΟΣ