Αντιεξουσιαστές τα έκαναν «γυαλιά καρφιά» στο Κουκάκι - Βανδάλισαν καταστήματα και ΑΤΜ
Βανδαλισμοί σε ΑΤΜ και καταστήματα στο Κουκάκι (φωτογραφία αρχείου)
INTIME NEWSΕκτεταμένοι βανδαλισμοί σε καταστήματα και ΑΤΜ προκάλεσε ομάδα σαράντα - πενήντα νεαρών αντιεξουσιαστών αργά το βράδυ της Τρίτης (2/12) στο Κουκάκι, μετά το πέρας πορείας που έγινε νωρίτερα, στο κέντρο της Αθήνας.
Αναλυτικότερα, εκτεταμένες υλικές ζημιές σε τρία καταστήματα και ένα ΑΤΜ στο Κουκάκι προκάλεσαν οι άγνωστοι δράστες οι οποίοι διέφυγαν πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, αφήνοντας πίσω τους σπασμένες τζαμαρίες και τρικάκια με συνθήματα για τις εκκενώσεις καταλήψεων.
Η ομάδατων αγνώστων κινήθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ από το κέντρο της Αθήνας προς το Κουκάκι, περνώντας από τις οδούς τής περιοχής και καταλήγοντας στη Βεΐκου, όπου προκάλεσε καταστροφές στις προσόψεις τριών επιχειρήσεων.
Παράλληλα, διέλυσαν ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρισκόταν σε μικρή απόσταση.
SPONSORED
Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν σταματήσουμε να πίνουμε καφέ για δύο εβδομάδες
09:00
Δεύτερη αινιγματική ανάρτηση Τσίπρα - Ένα βήμα πριν την ανακοίνωση κόμματος
08:55
Eurovision 2026: Με ελληνική «υπογραφή» το τραγούδι της Βουλγαρίας που κατέκτησε την πρώτη θέση
08:49
Ξεκινούν αύριο οι εξετάσεις στα Λύκεια - Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες
08:40