Κακοκαιρία Byron: «Βενετία» το Μοναστηράκι - Υπόγειο συντριβάνι στην Καλλιθέα
Πλημμυρισμένοι κεντρικοίδ ρόμοι της πρωτεύουσας
INTIME NEWSΣε ποτάμια μετέτρεψαν τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας οι σφοδρές βροχοπτώσεις που έφερε η κακοκαιρία Byron.
Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από το Μοναστηράκι, όπου ένα ποτάμι νερού διέρχεται από τα στενά δρομάκια της περιοχής.
Αποκαλυπτικές είναι και οι εικόνες από την Καλλιθέα όπου τα νερά της βοχής στη διασταύρωση της οδού Σκρα με την Ανδρομάχης δημιούργησαν ένα συντριβάνι, το οποίο παρέκαμπταν τα αυτοκίνητα για να συνεχίσουν την πορεία τους.
Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης λόγω συσσώρευσης υδάτων.
Κανονικά επίσης διεξάγεται η κυκλοφορία και στην οδό Πειραιώς, όπου λίγο μετά τις 5 το απόγευμα διακόπηκε από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας έως την οδό Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Αθήνα.
Τέλος, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή της Μάνδρας παραμένει κλειστή, λόγω υπερχείλισης ρέματος, η οδός Αγίας Αικατερίνης, στο ύψος του ρέματος Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Επίσης, κλειστή παραμένει, λόγω υπερχείλισης ρέματος, και η επαρχιακή οδός Αλεποχωρίου-Σχίνου από το ύψος της Μαυρολίμνης έως το ρέμα Ντουράκου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μήνυμα 112 για την κακοκαιρία στην Αττική: «Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις»
Κακοκαιρία Byron: Πλημμύρισαν Ομόνοια και Χαμοστέρνας - Από μία λωρίδα η κίνηση στην Ποσειδώνος
Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας - Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47
Έντεκα άμαχοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
23:40