Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν οι γονείς του 2χρονου αγοριού που πέθανε μετά από επίθεση σκύλου
Πιτμπουλ
PixabayΣτη σύλληψη των γονιών του δίχρονου αγοριού που πέθανε μετά από επίθεση σκύλου στη Ζάκυνθο προχώρησαν οι Αρχές.
Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Το σπίτι όπου έγινε η τραγωδία
ΠΗΓΗ:IMERAZANTE
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι που έχει άλλα δύο παιδιά, είχε φύγει για να πάει να αγοράσει προμήθειες για το σπίτι και όταν γύρισε λίγο μετά το μεσημέρι, ο μικρός διέφυγε της προσοχής και πήγε προς το δέντρο που ήταν δεμένο το πίτμπουλ, το οποίο του επιτέθηκε, προκαλώντας τα θανάσιμα αυτά τραύματα.
«Με φώναξε η κόρη μου η μικρή και έτρεξα γρήγορα, αυτό θυμάμαι μόνο. Πάει το παιδάκι μου» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του παιδιού που δέχτηκε την επίθεση από τον σκύλο στη Ζάκυνθο στον Alpha.
«Ο σκύλος ήταν αδέσποτος, τον είχαν πετάξει και το πήραμε γιατί φώναζαν στο χωριό ότι θα φάει τα ζώα. Το πήρα εγώ για να έχει κάπου να μείνει και αυτό μου έφαγε το παιδί μου. Το παιδί μου με είδε, μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια του» είπε ο πατέρας του παιδιού.
Ο σκύλος βρίσκεται υπό παρακολούθηση κτηνιάτρου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρό παιδί δύο ετών στη Ζάκυνθο από επίθεση σκύλου
Τρία χρόνια από τα Τέμπη: 40.000 άνθρωποι στο Σύνταγμα, μικροεπεισόδια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο (pics&vids)
16:10
Ισραήλ: Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Ιράν - Αγνοείται η τύχη του Χαμενεΐ
16:08
Ανοιξαν οι σταθμοί Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» - Κλειστή η Βασιλίσσης Αμαλίας
16:02
Βίντεο του CNN Greece από τα επεισόδια στο Σύνταγμα λίγο πριν και μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη - 11 οι συλλήψεις
15:53