Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη ο πατέρας της
Ένα ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων μετά από κατανάλωση αλκοόλ ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ο πατέρας της με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.
Σύμφωνα με το Epirusgate, ο πατέρας της ανήλικης συνελήφθη σήμερα το πρωί (8/12) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων ημεδαπό
Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα ενημερώθηκε η παραπάνω υπηρεσία για μεταφορά στο νοσοκομείο ανήλικης, με ασθενοφόρο, σε κατάσταση μέθης.
Από την αστυνομική έρευνα που επακολούθησε προέκυψε ότι το βράδυ της Κυριακής η ανήλικη είχε καταναλώσει αλκοόλ κατά τη διάρκεια πάρτι σε σπίτι ανήλικης φίλης της.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο πατέρας τής ανήλικης, στο σπίτι του οποίου διοργανώθηκε το πάρτι και ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
«Ανακαινίζω» - «Νταντάδες»: Τα ποσά και οι δικαιούχοι - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
«Κινούμαι Ηλεκτρικά»: Στα 66 εκατ. ευρώ ο προϋπολογισμός – Έως 30/9 οι αιτήσεις
02:00
Εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσει η αγορά την περίοδο του Πάσχα
01:00
Αυστηρότερα μέτρα στα ΜΜΜ: Πρόστιμα έως 100 ευρώ και ποινές για παραβάτες
00:30