Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη ο πατέρας της
Ένα ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων μετά από κατανάλωση αλκοόλ ενώ για την υπόθεση συνελήφθη ο πατέρας της με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.
Σύμφωνα με το Epirusgate, ο πατέρας της ανήλικης συνελήφθη σήμερα το πρωί (8/12) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων ημεδαπό
Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα ενημερώθηκε η παραπάνω υπηρεσία για μεταφορά στο νοσοκομείο ανήλικης, με ασθενοφόρο, σε κατάσταση μέθης.
Από την αστυνομική έρευνα που επακολούθησε προέκυψε ότι το βράδυ της Κυριακής η ανήλικη είχε καταναλώσει αλκοόλ κατά τη διάρκεια πάρτι σε σπίτι ανήλικης φίλης της.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο πατέρας τής ανήλικης, στο σπίτι του οποίου διοργανώθηκε το πάρτι και ο οποίος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Eurojackpot 20/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 40 εκατ. ευρώ
21:34
Δικη Βαλυράκη: Απορία του εισαγγελέα για την... ασθενή μνήμη του μάρτυρα
21:30
Η Βρετανία παραχωρεί βάσεις στις ΗΠΑ για επιθέσεις - Ιράν: Καμία διαπραγμάτευση για Ορμούζ
21:25
Δημοσκόπηση MRB: Κυβερνητική αλλαγή θέλει το 67,9% - Το 30% θα ψήφιζε Καρυστιανού (vid)
21:21